In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
  /  Architecture   /  Volumemetingen van ballast

Volumemetingen van ballast

Op regelmatige basis voeren wij volumebepalingen uit van bijvoorbeeld ballast. Dit doen we in opdracht van een spoorwegaannemer. Deze wil weten hoeveel ballast er op een bepaalde plaats is gestockeerd, en of dit volstaat voor een bepaald project.

De gebruikte methode (drone, scanning, GNSS, … ) is afhankelijk van de vereiste nauwkeurigheid. 

Voor elke opmeting vragen wij aan de klant waarom deze opmeting dient te gebeuren, en wat het doel is. Zo kunnen we in onderlig overleg met de klant de gebruikte methode van de volumebepaling bespreken. Zo is een volumemeting met een drone bijvoorbeeld zeer nauwkeurig. Daartegenover staat dat de opstartkosten hoger zijn en dat er niet overal kan gevolgen worden.

× Hoe kan ik je helpen?