In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
Landmeter-expert en Drone-piloot Vanden Avenne Guillaume Regio Aalst Erpe-Mere Lede Haaltert Dendermonde Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen

Beëdigd als landmeter-expert door de rechtbank van eerste aanleg te Gent met LAN nummer 171743.

Landmeter-expert beëdigd door de rechtbank van eerste aanleg te Gent

Diensten op
maat van de klant

Bij TOPO4D begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom streven we ernaar om diensten op maat van onze klanten aan te bieden, waarbij we elke aanvraag zorgvuldig overwegen om de meest vlotte en efficiënte oplossing te vinden. Bij iedere aanvraag wegen we niet alleen de verschillende mogelijkheden af, maar gaan we ook dieper in op de specifieke behoeften van onze klanten. We analyseren de vereiste nauwkeurigheid, onderzoeken het doel van de opmeting en houden rekening met omgevingsfactoren zoals veiligheid en toegankelijkheid. Door deze benadering kunnen we oplossingen bieden die perfect aansluiten op de unieke vereisten van elk project. Of het nu gaat om landmetingen voor bouwprojecten, het in kaart brengen van terreinen voor landbouwdoeleinden, of het uitvoeren van inspecties voor infrastructuur, ons team staat klaar om op maat gemaakte diensten te leveren die aan uw specifieke behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw volgende project.

Sectoren als landmeter

Voor particulieren

Bij TOPO4D begrijpen we dat uw eigendom uw waardevolle bezit is, en we staan klaar om u te helpen bij het beschermen en maximaliseren ervan. Of u nu grenzen wilt verduidelijken, uw perceel wilt afpalen of andere landmeetkundige diensten nodig heeft, wij zijn hier om u te ondersteunen. Met onze expertise en precisie zorgen we ervoor dat uw eigendomsgrenzen nauwkeurig worden vastgesteld en gedocumenteerd, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van uw stukje grond. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke en professionele service die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Voor bedrijven

Als bedrijfseigenaar begrijpt u het belang van nauwkeurigheid en efficiëntie bij het beheren van uw terreinen en projecten. Bij TOPO4D bieden we gespecialiseerde landmeetkundige diensten aan bedrijven, variërend van het opmeten van bedrijventerreinen tot het uitzetten van bouwwerven. Onze ervaren team staat klaar om uw projecten te ondersteunen met nauwkeurige metingen en gedetailleerde rapporten, zodat u uw activiteiten kunt optimaliseren en succesvol kunt uitvoeren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken

Voor rechtbanken

Wanneer het op juridische kwesties aankomt, is precisie en betrouwbaarheid essentieel. Bij TOPO4D bieden we onze expertise aan als gerechtsdeskundigen voor landmeetkundige kwesties. Of het nu gaat om geschillen over eigendomsgrenzen, onteigeningen of andere juridische kwesties, ons team van ervaren landmeters staat klaar om de rechtbank te ondersteunen met nauwkeurige metingen, professionele rapporten en deskundige getuigenissen. Met onze grondige kennis van de wet en onze geavanceerde technologieën kunnen we bijdragen aan een rechtvaardige en rechtmatige oplossing van uw zaak.

Voor overheden

TOPO4D is trots om overheden te ondersteunen bij hun landmeetkundige behoeften via raamcontracten. Als betrouwbare partner leveren we hoogwaardige landmeetkundige diensten aan overheidsinstanties, variërend van terreinopmetingen tot het in kaart brengen van infrastructuur. Met onze uitgebreide ervaring en toegewijde team zorgen we ervoor dat projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid, terwijl we voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we kunnen samenwerken aan uw volgende project.

Tal van meetmogelijkheden

Ervaring en expertise maakt het verschil

Bij TOPO4D maken we het verschil dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van landmeetkunde. Met ons breed scala aan diensten en geavanceerde instrumenten zijn we in staat om elke klant persoonlijk bij te staan met een op maat gemaakte dienstverlening. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, waaronder budget, gewenste nauwkeurigheid en efficiëntie. Ons doel is om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen door hoogwaardige oplossingen te bieden die perfect aansluiten op hun behoeften en doelstellingen.``
landmeter expert opmeten bestaande toestand opmeting grensgeschil grensbepaling afpaling grenspalen
landmeter expert opmeten bestaande toestand opmeting grensgeschil grensbepaling afpaling grenspalen

Referenties als landmeter-expert

Gallery
2D plan gevel op basis van statische 3D laserscan
pv van afpaling – afpalingsplan landmeetkantoor TOPO4D
hobe scan planzicht
Voorbeeld: splitsing van een perceel

Case study

Voorbeeldproject: Ondersteuning bij Precadastrale Splitsing voor het verlijden van de akte

Uitdaging van de Klant: Een projectontwikkelaar benaderde TOPO4D Landmeetkantoor met een complexe uitdaging. Ze zochten hulp bij een precadastrale splitsing dat nodig was voor het verlijden van een akte met betrekking tot een perceel dat ze hadden ontwikkeld. Het betreffende goed was reeds bebouwd en wind en waterdicht. Echter werd er (per ongeluk) over de grens gebouwd.

Oplossing: TOPO4D Landmeetkantoor wees een toegewijd team van ervaren landmeter-experts en juridische experts toe om het project aan te pakken. Het team begon met het uitvoeren van een uitgebreide meting van het onroerend goed met behulp van geavanceerde meetinstrumenten in combinatie met traditionele toestellen. Deze uitgebreide meting stelde hen in staat om zeer nauwkeurige 3D-modellen en kaarten van het perceel te creëren, waarbij de complexe kenmerken en grenzen ervan nauwkeurig werden vastgelegd.

Met de meetgegevens in handen analyseerden de experts van TOPO4D nauwgezet de lokale regelgeving en zoneringwetten die van toepassing zijn op dergelijke percelen en eigendomsrechten. Ze werkten nauw samen met de vertegenwoordigers van de klant om ervoor te zorgen dat tijdens het proces van precadastrale splitsing aan alle relevante wettelijke vereisten werd voldaan.

Met behulp van de meetgegevens en juridische analyse ontwikkelde TOPO4D Landmeetkantoor een gedetailleerd voorstel waarin de precieze grenzen voor de voorgestelde gronddeling werden uiteengezet, rekening houdend met factoren zoals toegangsrechten, erfdienstbaarheden en zonering beperkingen. Daarnaast werden er ook precadastraties gedaan voor de overbouw en werd dit onderhandeld met de buren.  Het voorstel werd ter beoordeling en goedkeuring voorgelegd aan de klant en hun juridische team dat nauw samenwerkte met de notaris dat dit dossier behandelde.

Resultaten: Dankzij de expertise en toewijding van het team van TOPO4D Landmeetkantoor verliep het proces van precadastrale splitsing soepel en efficiënt. De nauwkeurige meetgegevens en grondige juridische analyses die door TOPO4D Landmeetkantoor werden geleverd, zorgden ervoor dat de voorgestelde splitsing voldeed aan alle wettelijke vereisten en gereed was voor het verlijden van de akte. De overbouw werd professioneel behandeld en de klant moest zijn gebouw niet afbreken dankzij het toekennen van de juiste juridische rechten hiervoor.

De projectontwikkelaars konden met vertrouwen doorgaan met hun ontwikkelingsplannen, wetende dat hun perceel nauwkeurig was gemeten en wettelijk in orde was. Door de expertise van TOPO4D Landmeetkantoor te benutten, konden ze een complex regelgevend landschap navigeren en hun project voortzetten zonder vertragingen of complicaties.

Conclusie: De succesvolle afronding van dit project toont de toewijding van TOPO4D Landmeetkantoor aan om uitstekende service te bieden aan haar klanten. Door geavanceerde meettechnologie te combineren met diepgaande juridische expertise kan TOPO4D Landmeetkantoor op maat gemaakte oplossingen bieden om te voldoen aan de unieke behoeften van haar klanten en te zorgen voor naleving van alle relevante voorschriften.

ontwerp verkavelingsplan voor aanvraag verkaveling 2 loten

Onze landmeetkundige diensten

Waarom samenwerken met de landmeters van TOPO4D Landmeetkantoor?

Expertise en ervaring - beëdigd door de rechtbank

Met jarenlange ervaring als landmeter staat TOPO4D Landmeetkantoor garant voor nauwkeurige en betrouwbare dienstverlening. Onze diepgaande kennis van de sector stelt ons in staat om zelfs de meest complexe projecten met vertrouwen aan te pakken en hoogwaardige resultaten te leveren.

Geavanceerde technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en geavanceerde instrumenten om nauwkeurige metingen te garanderen en efficiëntie te maximaliseren. Door voortdurend te investeren in onze apparatuur blijven we vooroplopen in de sector en kunnen we onze klanten voorzien van de beste en meest betrouwbare landmeetkundige oplossingen.

Dienstverlening op maat van de klant

Bij TOPO4D begrijpen we dat elk project uniek is en vereist daarom een op maat gemaakte aanpak. Wij luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten en leveren oplossingen die perfect aansluiten op hun doelstellingen. Of het nu gaat om een particuliere opmeting of een grootschalig bouwproject, wij bieden diensten die zijn afgestemd op uw exacte vereisten.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij TOPO4D stellen we betrouwbaarheid en kwaliteit voorop in alles wat we doen. Ons toegewijde team streeft ernaar om consistent uitstekende resultaten te leveren, met aandacht voor detail en een focus op klanttevredenheid. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze met TOPO4D samenwerken met een partner die hun belangen serieus neemt en hoogwaardige service levert.

Klantgerichte benadering

Bij TOPO4D staat de klant altijd centraal. We streven naar open communicatie, transparantie en een persoonlijke aanpak bij elke interactie. Ons team staat klaar om te luisteren naar uw wensen, vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden die voldoen aan uw verwachtingen. Met TOPO4D kiest u voor een partner die uw succes als prioriteit heeft en u ondersteunt op elke stap van uw project.

landmeter-expert en drone piloot TOPO4D bv regio aalst oost-vlaanderen opmeting uitzetten grensonderzoek

Contacteer ons gerust

    × Hoe kan ik je helpen?