In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
a
Ontdek wat we kunnen

Diensten

Meten is weten

Ons Aanbod

Services
contacteer een Landmeter-expert en drone-piloot Landmeetkantoor TOPO4D bv Aalst Vanden Avenne Guillaume Topograaf
Ontdek onze diensten!

Landmeetkunde en
meer!

Met landmeetkunde als hoofdactiviteit zijn we met Topo4D gegroeid tot een volwaardige speler in de hedendaagse bouwsector met een breed aanbod aan diensten voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen.

Onze Diensten

Getuigenissen

Clients
Mijers tuinarchitectuur en landschapsontwikkeling

Laura Mijers

Als landschapsarchitectuurbedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van prachtige buitenruimtes, is precisie een essentieel element in onze projecten. TOPO4D Landmeetkantoor heeft ons keer op keer voorzien van de nauwkeurige metingen en gedetailleerde kaarten die we nodig hebben om onze visies werkelijkheid te maken. TOPO4D begrijpt de complexiteit van landschapsarchitectuur en heeft de technische expertise om onze ontwerpen tot leven te brengen. Ze hebben ons voorzien van gedetailleerde topografische gegevens die de basis vormen van onze projecten, van parken tot particuliere tuinen. Wat TOPO4D echt onderscheidt, is hun klantgerichtheid. Ze begrijpen de unieke behoeften van ons vakgebied en hebben

Aerial drone Lidar scan laserscanning
Stedelijke dienst

Ambtenaar groenbeheer

Als verantwoordelijke voor het groenbeheer van onze stad, wil ik graag mijn waardering uitspreken voor TOPO4D Landmeetkantoor. Hun expertise in landmeten en cartografie is van onschatbare waarde gebleken bij onze inspanningen om groenvoorzieningen in onze stad te plannen en beheren. TOPO4D heeft ons voorzien van nauwkeurige metingen en gedetailleerde kaarten die ons hebben geholpen bij het identificeren van geschikte locaties voor parken, tuinen en groene zones. Hun gegevens hebben ons in staat gesteld om goed geïnformeerde beslissingen te nemen bij de ontwikkeling van groenprojecten die onze stad verfraaien. Wat TOPO4D onderscheidt, is hun begrip van de specifieke behoeften van de overheid. Ze hebben snel gereageerd op onze verzoeken en hebben met ons samengewerkt om ervoor te zorgen dat de geleverde gegevens perfect aansluiten bij onze plannen en doelen. Als Stedelijke Dienst voor Groenbeheer willen we onze stad groener en aantrekkelijker maken voor onze inwoners, en TOPO4D heeft ons geholpen om dat doel te bereiken. We waarderen hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige gegevens en kijken uit naar verdere samenwerkingen om onze stad te verbeteren.

verkaveling met 2 loten regio Leuven
Dupont Immo

Els Dupont

Als eigenaar van Dupont Vastgoed ben ik afhankelijk van nauwkeurige en betrouwbare landmeetdiensten om geschikte eigendommen te vinden voor mijn klanten. TOPO4D Landmeetkantoor heeft zich keer op keer bewezen als de ideale partner voor ons makelaarskantoor. TOPO4D heeft ons voorzien van gedetailleerde landmeetgegevens en kaarten die ons hebben geholpen om de juiste eigendommen voor onze klanten te identificeren. Hun grondige aanpak heeft ons een concurrentievoordeel gegeven in de vastgoedmarkt, en we hebben talloze tevreden klanten kunnen bedienen dankzij hun diensten. Wat TOPO4D onderscheidt, is niet alleen hun technische bekwaamheid, maar ook hun klantgerichtheid. Ze begrijpen de drukke aard van de vastgoedsector en hebben snel gereageerd op onze verzoeken en vragen. Hun team heeft met ons samengewerkt om ervoor te zorgen dat we de meest relevante en nuttige gegevens ontvangen. Als Dupont Vastgoed streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke diensten te bieden, en TOPO4D heeft ons geholpen om dat doel te bereiken. We waarderen hun expertise en betrokkenheid bij ons succes, en we kijken uit naar verdere samenwerkingen in de toekomst.

Scheurmetingen en Monitoring: Precisie in Bouw- en Vastgoedprojecten | TOPO4D Landmeetkantoor
Zaakvoerder Janssen bouw en aannemerij

Thomas Janssen

Als directeur van Janssen Bouwgroep kan ik met genoegen getuigen van de toegevoegde waarde die TOPO4D Landmeetkantoor aan ons bedrijf heeft geleverd. We zijn betrokken bij diverse bouwprojecten, variërend van woningbouw tot commerciële ontwikkelingen, en nauwkeurige landmeetdiensten zijn cruciaal voor ons succes. TOPO4D heeft ons geholpen bij het identificeren van terreinproblemen voordat we met onze bouwprojecten begonnen. Hun expertise in landmeten en het gebruik van geavanceerde technologieën, zoals drones, heeft ons in staat gesteld om een duidelijk beeld te krijgen van de projectlocaties. Dit heeft ons geholpen om weloverwogen beslissingen te nemen en kostbare verrassingen tijdens de bouw te voorkomen. Wat TOPO4D echt onderscheidt, is hun snelheid en efficiëntie. Ze begrijpen dat tijd een kostbare factor is in de bouw, en ze hebben consequent snel gereageerd op onze behoeften. Hun responsiviteit en professionele benadering hebben onze samenwerking echt versterkt. Als Janssen Bouwgroep zijn we er trots op dat we hoogwaardige bouwprojecten leveren, en TOPO4D is een integraal onderdeel geweest van ons succesverhaal. Hun nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten maken hen tot een waardevolle partner in onze branche.

Zaakvoerder Boerderij

Elke De Smet

Als trotse eigenaar van Boerderij Van Dijk wil ik graag mijn waardering uitspreken voor TOPO4D Landmeetkantoor. Onze boerderij is al jarenlang een belangrijk onderdeel van ons leven en inkomen, en TOPO4D heeft ons geholpen om het beheer van ons land te optimaliseren. TOPO4D heeft ons voorzien van nauwkeurige landmetingen en gedetailleerde kaarten van ons terrein. Deze gegevens hebben ons geholpen bij het plannen van gewassen, het optimaliseren van irrigatie en het beheren van onze landbouwactiviteiten op een kosteneffectieve manier. Daarnaast was er ook nog een buurtweg gelegen over ons domein waar we zelf niet van af wisten. Hun expertise heeft er voor gezorgd dat we deze buurtweg werd afgeschaft dankzij het indienen van een piekfijn dossier bij de gemeente. Hun nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn van onschatbare waarde gebleken voor ons bedrijf. Wat TOPO4D onderscheidt, is hun begrip van de specifieke behoeften van boeren. Ze hebben met ons samengewerkt om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij onze doelen en uitdagingen. Hun team is altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning, wat ons gemoedsrust geeft. Als eigenaar van een boerderij weten we hoe belangrijk het is om betrouwbare partners te hebben, en TOPO4D heeft bewezen dat ze zo'n partner zijn. Hun diensten hebben ons geholpen om onze boerderij efficiënter te beheren en ons bedrijf te laten groeien.

fotogrammetrie bestaande toestand met rtk drone 3D mapping
Dienst Ruimtelijke Ordening Brussel

David Michiels

Als vertegenwoordiger van de Gemeente Brussel wil ik mijn oprechte waardering uitspreken voor TOPO4D Landmeetkantoor. Onze stad heeft de afgelopen jaren talloze stadsplanningprojecten uitgevoerd, en TOPO4D is een essentiële partner geweest in het succesvol realiseren van deze projecten. Wat TOPO4D onderscheidt, is hun diepgaande expertise in cartografie en geavanceerde dronebeelden. Deze gegevens hebben ons geholpen om weloverwogen beslissingen te nemen bij de ontwikkeling van onze stad. Of het nu gaat om de planning van nieuwe infrastructurele projecten, het beoordelen van verkeersstromen of het identificeren van geschikte locaties voor groenvoorzieningen, TOPO4D heeft ons voorzien van de benodigde gegevens om onze stad te verbeteren. Naast hun technische bekwaamheid is de responsiviteit van TOPO4D indrukwekkend. Ze begrijpen de behoeften van de overheid en hebben snel gereageerd op onze verzoeken en vragen. Hun team heeft met ons samengewerkt om ervoor te zorgen dat de geleverde gegevens nauwkeurig en relevant zijn voor onze projecten. Als gemeente zijn we afhankelijk van partners zoals TOPO4D om onze stad te laten groeien en evolueren. We kunnen met vertrouwen zeggen dat TOPO4D een waardevolle partner is geweest en blijft in onze inspanningen om Brussel te verbeteren.

2D plan gevel op basis van statische 3D laserscan
Verbeek Architecten

Sophie Verbeek

Als architectenbureau dat bekend staat om innovatieve ontwerpen en hoogwaardige projecten, vertrouwen we op partners die dezelfde normen van precisie en excellentie delen. TOPO4D Landmeetkantoor heeft zich keer op keer bewezen als zo'n partner. Hun geavanceerde landmeet- en drone-services hebben ons geholpen om onze ontwerpen tot leven te brengen en onze visie werkelijkheid te maken. De toewijding van TOPO4D aan precisie is ongeëvenaard. Ze begrijpen de complexiteit van onze projecten en leveren grondige en betrouwbare topografische gegevens die essentieel zijn voor het succes van onze projecten. Of het nu gaat om het in kaart brengen van terreinen voor nieuwe gebouwen of het analyseren van bestaande structuren voor renovaties, TOPO4D biedt de expertise die we nodig hebben. Wat ons nog meer heeft onder de indruk gebracht, is de snelheid en efficiëntie waarmee TOPO4D werkt. Tijd is vaak een cruciale factor in de architectuur, en TOPO4D heeft laten zien dat ze projecten op tijd en binnen budget kunnen voltooien. Ze hebben onze verwachtingen keer op keer overtroffen. Als Verbeek Architecten zijn we trots op de projecten die we realiseren, en we zien TOPO4D als een integraal onderdeel van ons succesverhaal. We waarderen hun expertise, professionaliteit en toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten. We kijken uit naar verdere samenwerkingen om nog meer prachtige projecten tot stand te brengen.

Als de eigenaar van De Vries Bouwbedrijf wil ik graag mijn oprechte waardering uitspreken voor TOPO4D Landmeetkantoor. Ons bouwbedrijf heeft al meerdere keren mogen profiteren van hun uitstekende landmeetdiensten. Als aannemer zijn precisie en betrouwbaarheid van het grootste belang voor ons, en TOPO4D heeft ons nooit teleurgesteld. De nauwkeurige metingen en gedetailleerde kaarten die ze leveren, zijn van onschatbare waarde gebleken bij de planning en uitvoering van onze bouwprojecten. We hebben vaak complexe projecten waarbij elke centimeter telt, en TOPO4D heeft bewezen dat ze de expertise en technologie hebben om aan onze eisen te voldoen. Wat TOPO4D onderscheidt, is niet alleen hun technische bekwaamheid, maar ook hun responsiviteit en klantgerichtheid. Ze staan altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en op korte termijn te reageren wanneer we hun hulp nodig hebben. Het is geruststellend om te weten dat we een betrouwbare partner hebben om op terug te vallen. Dankzij TOPO4D hebben we problemen in een vroeg stadium kunnen identificeren en oplossen, wat zowel tijd als geld heeft bespaard. Hun professionele benadering van elk project heeft onze samenwerking echt versterkt, en we kijken uit naar vele succesvolle projecten samen in de toekomst.
CEO De Vries bouwprojecten

Jan de Vries

Als de eigenaar van De Vries Bouwbedrijf wil ik graag mijn oprechte waardering uitspreken voor TOPO4D Landmeetkantoor. Ons bouwbedrijf heeft al meerdere keren mogen profiteren van hun uitstekende landmeetdiensten. Als aannemer zijn precisie en betrouwbaarheid van het grootste belang voor ons, en TOPO4D heeft ons nooit teleurgesteld. De nauwkeurige metingen en gedetailleerde kaarten die ze leveren, zijn van onschatbare waarde gebleken bij de planning en uitvoering van onze bouwprojecten. We hebben vaak complexe projecten waarbij elke centimeter telt, en TOPO4D heeft bewezen dat ze de expertise en technologie hebben om aan onze eisen te voldoen. Wat TOPO4D onderscheidt, is niet alleen hun technische bekwaamheid, maar ook hun responsiviteit en klantgerichtheid. Ze staan altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en op korte termijn te reageren wanneer we hun hulp nodig hebben. Het is geruststellend om te weten dat we een betrouwbare partner hebben om op terug te vallen. Dankzij TOPO4D hebben we problemen in een vroeg stadium kunnen identificeren en oplossen, wat zowel tijd als geld heeft bespaard. Hun professionele benadering van elk project heeft onze samenwerking echt versterkt, en we kijken uit naar vele succesvolle projecten samen in de toekomst.

Administratief vastgoedbediende Immo Bossuyt

Emile Bossuyt

Door infrastructuurwerken hadden we dringend een landmeter-expert nodig om plaatsbeschrijvingen op te maken bij aanvang van werken. We hebben Guillaume op zondag gebeld, en op maandag was hij ter plaatse om 7 professionele plaatsbeschrijvingen op te maken.

Werfleider Jan De Nul - Envisan

Wim Vanhove

Op onze laatste werf in Aalst kozen we voor Topo4D om in te staan voor alle landmeetkundige opmetingen en drone diensten. Deze waren steeds heel vlot beschikbaar en konden ons helpen met een breed aanbod aan diensten zoals drone opmetingen, uitzetwerken, grensbepalingen en een pv van splitsing. Dankzij deze brede dienstverlening moeten wij geen tijdverliezen aan het managen van verschillende onderaannemers en kunnen we ons volop focussen op onze werf.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons gerust voor een gratis prijsofferte!

Contacteer ons gerust!

U kan bij ons terecht met al uw vragen omtrent landmeetkunde, drones (met uitzondering van speelgoed) en expertises van onroerende goederen of infrastructuur.

    × Hoe kan ik je helpen?