In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
a
Ontdek wat we kunnen

Diensten

Meten is weten

Ons Aanbod

Services
contacteer een Landmeter-expert en drone-piloot Landmeetkantoor TOPO4D bv Aalst Vanden Avenne Guillaume Topograaf
Ontdek onze diensten!

Landmeetkunde en
meer!

Met landmeetkunde als hoofdactiviteit zijn we met Topo4D gegroeid tot een volwaardige speler in de hedendaagse bouwsector met een breed aanbod aan diensten voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen.

Deze klanten schonken ons reeds het vertrouwen

Getuigenissen

Clients
Administratief vastgoedbediende Immo Bossuyt

Emile Bossuyt

Door infrastructuurwerken hadden we dringend een landmeter-expert nodig om plaatsbeschrijvingen op te maken bij aanvang van werken. We hebben Guillaume op zondag gebeld, en op maandag was hij ter plaatse om 7 professionele plaatsbeschrijvingen op te maken.

Werfleider Jan De Nul - Envisan

Wim Vanhove

Op onze laatste werf in Aalst kozen we voor Topo4D om in te staan voor alle landmeetkundige opmetingen en drone diensten. Deze waren steeds heel vlot beschikbaar en konden ons helpen met een breed aanbod aan diensten zoals drone opmetingen, uitzetwerken, grensbepalingen en een pv van splitsing. Dankzij deze brede dienstverlening moeten wij geen tijdverliezen aan het managen van verschillende onderaannemers en kunnen we ons volop focussen op onze werf.

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons gerust voor een gratis prijsofferte!

Contacteer ons gerust!

U kan bij ons terecht met al uw vragen omtrent landmeetkunde, drones (met uitzondering van speelgoed) en expertises van onroerende goederen of infrastructuur.

  Naam verplicht

  Email verplicht

  Bericht

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verstuur”

  × Hoe kan ik je helpen?