In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
Image Alt
Autonoom inspecteren en meten dankzij

Drone Monitoring

Ontdek de mogelijkheden

Drone monitoring

Autonome monitoring met mapping en inspectie drones
landmeter

Altijd paraat

24/7 inzetbaar

De toestellen zijn 24/7 beschikbaar en inzetbaar op uw project, zowel met als zonder voorbereide opdrachten.

a

Verschillende toestellen

Diverse doeleinden

Een volledige vloot met verschillende toestellen zijn samen inzetbaar op uw project en kunnen autonoom samen werken met elkaar.

a

Gedetailleerde opmetingen

CM Nauwkeurige 3D mapping

Automatisch uw projecten in kaart brengen met centimeter-nauwkeurigheid dankzij hoogtechnologische gnss en RTK sensoren.

landmeter aalst

gelinkt met uw software

Volledige autonome integratie

Na autonome opname en verwerking kan de data automatisch worden geïntegreerd met uw software.

landmeter

Automatische detectie en waarschuwingen

Thermische opvolging

Ook thermische data kan op regelmatige basis automatisch worden ingewonnen, en vervolgens worden gerapporteerd met eventuele vermelding van overschreden drempelwaarden.

Autonome mapping en inspectie vluchten

op maat
van uw project / werf

Met onze geavanceerde drones en expertise in landmeten leveren we nauwkeurige en betrouwbare gegevens voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het in kaart brengen van uitgestrekte terreinen, het inspecteren van infrastructuur of het monitoren van bouwplaatsen, onze drones diensten zijn de perfecte tool voor de klus. Vanaf heden kan dat ook volledig autonoom aan de hand van een drone-in-a-box systeem dat volledig verbonden is met onze dienstverlening voor data verwerking en rapportage. Wat maakt onze automatisch aanpak zo uniek? Onze drones zijn uitgerust met geavanceerde sensoren en camerasystemen die hoogwaardige gegevens vastleggen met ongeëvenaarde precisie. Bovendien kunnen ze autonoom worden geprogrammeerd om specifieke vluchtroutes te volgen en gebieden te scannen, waardoor tijd en middelen worden bespaard.
Deze data komt volledig automatisch bij ons terecht waar wij vervolgens de verwerking van voorzien. Zo kan u nog steeds vertrouwen op onze diensten en er zeker van zijn dat u over kwaliteitsvolle data zal beschikken zoals u gewoon bent, zonder dat u zelf met allerlei instellingen en gegevens aan de slag moet. Of u nu een projectontwikkelaar, een overheidsinstantie of een industrieel bedrijf bent, onze autonome drone monitoringsdienst biedt talloze voordelen. Van het verkrijgen van gedetailleerde topografische gegevens tot het snel identificeren van potentiële problemen, wij staan klaar om uw projecten naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze autonome drone monitoringsdienst uw project kan ondersteunen.

DJI Dock

Vrijblijvende prijsofferte

    × Hoe kan ik je helpen?