In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
  /  Educational   /  De anatomie van een drone

De anatomie van een drone

“Automatisch en slim meten, dat is de toekomst”, volgens Guillaume. Hij is benieuwd hoe het meten met een drone zich gaat ontwikkelen. Landmeten wordt breder toegankelijk. Je hoeft niet persé een landmeetkundige achtergrond te hebben om te kunnen meten, omdat de software en techniek slimmer worden. Ik ben nieuwsgierig naar de ontwikkeling van Artificiële intelligentie en laserscanning en satellietbeelden vanuit de lucht.”
Guillaume heeft vertrouwen in de volgende 25 jaar: “ We hebben op dit moment de juiste kennis, waarmee wij  ontwikkelingen in de markt kunnen bijhouden, en daarop inspelen. We zijn een nichespeler met het oog op innovatie en breiden ons serviceniveau steeds verder uit. We zijn niet alleen een landmeetkantoor, maar ook meer en meer kennispartner die helpt, opleidt en kennis deelt. Dit doen wij graag op een prettige manier. Leuk, leerzaam en lonend is hierbij ons motto. We plannen leermomenten, zowel online als offline. De cultuur is laagdrempelig en informeel.

Uiteraard blijft de klant centraal staan (vrijheid is geen vrijblijvendheid). De klant moet zich welkom voelen.” Topo4D staat een mooie toekomst te wachten. “ Het vakgebied heeft me veel gebracht en ik hoop dan ook dat ik iets terug kan doen voor de sector. Daarnaast wil ik  mensen bewust maken van het bestaan van deze sector en jongeren interesseren om te gaan studeren en werken hierin. We zitten in een vakgebied met leuke en bevlogen mensen, die het vak serieus nemen. Er is veel kennis, maar ook bescheidenheid. Het is een wereld waarin ik mij thuis voel.”

“Topo4D beschikt over de juiste kennis en tools waarmee we de ontwikkelingen in de markt goed kunnen opvolgen, en daarop inspelen.”

 

× Hoe kan ik je helpen?