In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
  /  Architecture   /  Erelonen
hoeveel kost een landmeter? Onze erelonen uitgelegd door TOPO4D Landmeetkantoor

Erelonen

Het is vaak moeilijk om zicht te krijgen op hoeveel de erelonen van een landmeter bedragen. Wij garanderen dat onze factuur steeds gelijk is aan de offerte.
Hieronder geven we jullie een beter zicht op hoe deze worden bepaald.

 

 

Hoeveel kost een landmeter echt?

Hoeveel kost een landmeter echt? Bij TOPO4D Landmeetkantoor begrijpen we dat onze klanten vaak willen weten hoeveel het kost om onze landmeetdiensten in te schakelen. Als toegewijd landmeet- en dronebedrijf streven we ernaar om transparantie te bieden over onze tarieven en de factoren die van invloed zijn op de kosten van landmeetwerk.

Offerte = Factuur

 

De hoogte van de erelonen varieert naargelang de omvang en de moeilijkheidsgraad van uw dossier, en van andere variabele elementen zoals bv het gebruikte materiaal zoals opmetingen met een drone of met een laserscanner.
Ereloon tarieven variëren tussen de 75 en de 140 EUR per uur excl. btw.

Er zijn twee vergoedingsformules bespreekbaar, binnen de grenzen van wat wettelijk en deontologisch is toegelaten: een uurtarief en een forfaitair bedrag volgens offerte. Bij de pragmatische aanpak van uw dossier wordt steeds gehandeld vanuit een proceseconomische visie: kostelijke manoeuvres of langdurige metingen zonder nut worden uiteraard vermeden. U wordt betrokken bij de financiële evolutie van uw dossier en wordt zo goed als mogelijk ingelicht over de vermoedelijke kostprijs van de te ondernemen stappen, zodat u ook over dit aspect van uw dossier de volledige controle behoudt.

Er wordt steeds gefactureerd aan de eigenaar van het onroerend goed welke onderwerp is van de opdracht. Dit bij oplevering van het dossier.

 

Interesse in onze diensten of nood aan advies omtrent uw project?

Contacteer ons gerust! 

Vrijblijvende prijsofferte

    × Hoe kan ik je helpen?