In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
Image Alt
Oorsprong in Infra

Over Landmeter-Expert Vanden Avenne Guillaume, Zaakvoerder TOPO4D bv

Landmeter
landmeter-expert en drone piloot TOPO4D bv regio aalst oost-vlaanderen opmeting uitzetten grensonderzoek

Welkom bij TOPO4D, een innovatief landmeetkantoor gespecialiseerd in drone diensten. Mijn naam is Guillaume, en ik ben niet alleen een ervaren landmeter, maar ook een beëdigd drone piloot en gerechtsdeskundige. Laat me je meer vertellen over mijn achtergrond en expertise.

Mijn professionele reis begon na mijn opleiding als landmeter bij een spoorwegaannemer, waar ik snel waardevolle ervaring opdeed in infrastructuurprojecten. Hier specialiseerde ik me in het nauwkeurig opmeten en uitzetten van spoorwegen met millimeternauwkeurigheid. Deze precieze werkmethodes zijn nu standaardpraktijk bij TOPO4D.

Naast mijn expertise in spoorwegen, heb ik ook uitgebreide ervaring opgebouwd in het polygoneren en creëren van 3D-modellen.

Voordat ik mijn professionele carrière begon, heb ik mezelf bijgeschoold tot gerechtsdeskundige aan de Universiteit van Gent. Deze aanvullende kennis heb ik altijd gecombineerd met mijn werk en bleek een perfecte voorbereiding op mijn onafhankelijkheid als professional.

Bovendien ben ik ook een bekwame drone-piloot en voer ik regelmatig vluchten uit voor landmeetkundige opdrachten.

Dankzij mijn brede achtergrond en toewijding aan precisie en kwaliteit, ben ik ervan overtuigd dat TOPO4D de juiste partner is voor al je landmeet- en drone-behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om samen te werken aan jouw project.

× Hoe kan ik je helpen?