fbpx

In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be

Drone diensten

Drone Mapping voor Precieze Projecten

Welkom bij TOPO4D Landmeetkantoor, uw betrouwbare partner voor precisie en innovatie in drone mapping. Onze expertise in drone mapping biedt nauwkeurigheid tot op de centimeter. Wij maken efficiënt gebruik van drones, waardoor uw projecten snel en kostenbesparend worden uitgevoerd.

Met realtime inzichten en kosteneffectieve oplossingen verbeteren we uw projectbeheer. Bovendien zijn we milieubewust, dankzij de beperkte uitstoot en impact op natuurlijke habitats van onze drones. Onze focus ligt op het nauwkeurig en efficiënt in kaart brengen van complexe terreinen of structuren met behulp van drones.

Terwijl we verschillende drone services aanbieden, beschikken we over een ruime expertise en ervaring in drone mapping.

Ook u kan genieten van deze voordelen.

Ontdek hoe onze diensten uw projecten kunnen transformeren. Neem vandaag nog contact op met TOPO4D om de voordelen van nauwkeurige en efficiënte drone  opmetingen te ervaren.

 

Topo4D inspecteert de Sint-Jozefskerk te Aalst met drones zowel van binnen als van buiten
Drones
De meerwaarde is eindeloos

Enkele voordelen

Time is Money

Tijdsbesparing op de Bouwplaats met Onze Drones

Bij TOPO4D Landmeetkantoor betekent de inzet van drones op uw bouwplaats een aanzienlijke tijdsbesparing. Onze drones verzamelen snel en efficiënt gegevens, waardoor projecten sneller van start kunnen gaan en problemen onmiddellijk worden geïdentificeerd, wat resulteert in kostenbesparingen en verbeterde efficiëntie. Ontdek vandaag nog hoe onze drone-services uw projecten in een stroomversnelling brengen.

Safety first!

Veiligheid

ij ons landmeetkantoor geven we prioriteit aan veiligheid. Onze drones verminderen bouwplaatsrisico's drastisch. Ze inspecteren moeilijk bereikbare plekken zonder menselijk gevaar. We identificeren gebreken en reageren in real-time om veiligheidsproblemen te minimaliseren. Met onze drones verbeteren we niet alleen de efficiëntie, maar ook de veiligheid op uw bouwplaatsen. Ontdek hoe TOPO4D uw team gemoedsrust biedt.

Meten is weten

Meer gegevens

Drones bieden een significant voordeel door hun vermogen om uiterst nauwkeurige en gedetailleerde gegevens te verzamelen. Dit resulteert in verbeterde datakwaliteit voor taken zoals landmeting, volumeberekeningen en het creëren van 3D-modellen van bouwplaatsen. In vergelijking met traditionele methoden minimaliseren drones menselijke fouten, wat leidt tot betere besluitvorming en efficiëntere projectplanning. Kortom, drones dragen bij aan precisie en efficiëntie gedurende het hele bouwproject.

Zie het verschil

Sneller - Veiliger - Nauwkeuriger - Goedkoper

Laten we een kijkje nemen hoe TOPO4D drone-opmeting in de praktijk toepast. Stel u een bouwplaats voor waar we een grootschalig project uitvoeren. Met behulp van onze geavanceerde drones worden luchtfoto's en gegevens verzameld. Deze gegevens omvatten gedetailleerde topografische informatie, 3D-modellen van het terrein of zelfs thermische beelden om warmtelekken te detecteren. In de traditionele aanpak zou het verzamelen van deze gegevens weken of zelfs maanden in beslag kunnen nemen, met veel risico op meetfouten. Maar dankzij onze drones is de opmeting snel en nauwkeurig. De gegevens worden vervolgens verwerkt tot bruikbare informatie voor ontwerp- en planningsdoeleinden. Dit voorbeeld toont aan hoe drones niet alleen tijdsbesparend zijn, maar ook essentiële inzichten bieden voor het efficiënt beheren van bouwprojecten. Met TOPO4D Landmeetkantoor kunt u rekenen op deze geavanceerde technologie om uw projecten naar een hoger niveau te tillen.
Onze mogelijkheden

Diensten

Volumebepaling

Met drones kunnen volume's snel en accuraat worden bepaald. Zo is het niet nodig om alles te wegen, en kan het volume ook worden bepaald wanneer het niet toegankelijk is voor de landmeter.

Vanuit de lucht kunnen we uiterst nauwkeurig en snel een As-Built maken na de uitvoering. Dit kunnen we dan eenvoudig opleveren in een CAD- of 3D model volgens de wensen van de klant.

Door op regelmatige basis over een werf te vliegen kunnen we aan de hand van specifieke software duidelijk de voorruitgang opvolgen en de werken controleren.

  Andere diensten

Inspecties

Met onze toestellen kunnen wij inspecties uitvoeren daar waar het voor mensen minder toegankelijk is. Zo kunnen wij volgende zaken inspecteren: fakkeltips, tanken voor water, graan of andere goederen, GSM zendmasten, hoogspanningsmasten, dakgoten of daken in het algemeen en toren schouwen. Dit doen we steeds met een toestel die voldoet aan de specificaties van de opdracht. Wanneer er een derogatie moet worden aangevraagd vragen we deze aan zodat we de uitvoering probleemloos kunnen doen, en communiceren we dit steeds met de opdrachtgever.

Plaatsbeschrijvingen

Drones vormen een ideaal hulpstuk om snel en efficiënt plaatsbeschrijvingen te maken van grotere gebieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel een grote werf in beeld brengen op een vaste datum, waarmee er bij een eventueel schadegeval kan worden aangetoond of de schade wel of niet aanwezig was op het moment van de opname. Dankzij hun “point of view” kan duidelijk worden gezien hoe de situatie ter plaatse is op een bepaald moment. Dit kan ook worden gebruikt als bewijsstuk tijdens eventuele gerechtsgeschillen.

Promotiedoeleinden en marketing

Indien gewenst kunnen we onze drones ook gebruiken om mooie bedrijfsrapportages te maken, of om prachtige beelden te maken van evenementen. Dit doen we in samenwerking met een professionele en ervaren cameraman.

  Naam verplicht

  Email verplicht

  Bericht

  CAPTCHA code:
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verstuur”

  Gratis offerte!

  Contacteer ons

  Email: info@topo4d.be

  GSM: 0032473708915