In het kort

Topo4D is een landmeet- en expertisekantoor in Aalst.

icon_widget_image Beschikbaar op afspraak icon_widget_image Hof Somergem 58 9300 Aalst icon_widget_image +32 473 70 89 15 icon_widget_image info@topo4d.be
Breed aanbod aan Drone diensten en bijna overal inzetbaar.

Drone diensten onder de EU licentie

Onze Drone Diensten kunnen we uitvoeren in de open categorie in combinatie met de toelating onder de Belgische wetgeving en in afwachting van de Specific categorie.
inspectie wind turbine met drones

Van landmeetkundige
Drone Diensten naar een ruim aanbod aan industriële toepassingen.

Topo4D is van oorsprong een landmeetkantoor waar drones regelmatig worden gebruikt om landmeetkundig werk sneller, veiliger en soms nauwkeuriger te laten verlopen. Dankzij drones te gebruiken op werven dienen we zo zelf geen risico's te lopen of kunnen we bijvoorbeeld snel grote terreinen opmeten en beschikken over veel meer gegevens in vergelijking met de klassieke manier. Omwille van onze expertise omtrent drones voor landmeetkundige toepassingen kregen we ook meer en meer aanvragen voor andere Drone Diensten en opdrachten zoals inspecties en thermische vluchten. Na enige trainingen en bijkomende oefeningen kunnen we deze intussen ook vol vertrouwen aanbieden aan onze tevreden klanten.

Voor landmeters door landmeters

We begeleiden landmeetkantoren bij hun eerste aankopen van drones en software

Gezien onze eerder opgedane ervaring met drones voor landmeetkundige toepassingen zijn we in staat om advies te geven aan andere landmeters omtrent de keuze van een drone, welke mogelijkheden er bestaan en welke software daarvoor kan gebruikt worden.
De DJI M300 RTK
Marlyn fixed wing drone

Over onze Drone Diensten

Topo4D is uw ideale partner voor allerlei drone diensten waarbij veiligheid, efficiëntie en kwaliteit een rol spelen. Wij kunnen garanderen dat iedere vluchtuitvoering met de grootste zorg wordt voorbereid door een ervaren piloot met de juiste licenties en toelatingen. Dankzij deze uitgebreide voorbereiding, die cruciaal is, kunnen we onze opdrachten steeds zeer efficiënt uitvoeren. Zo wordt er bijvoorbeeld per opdracht afzonderlijk onderzocht welke piloot, en welk toestel er het meeste geschikt is.

 

Deze benadering kunnen we toepassen gezien onze consequente investeringen in de nieuwste technologie en grondige opleidingen. Zo zijn we steeds mee met de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we de hoogste mogelijke kwaliteit garanderen aan onze klanten. Dit resulteert bijvoorbeeld in enorme tijdsreducties tijdens opmetingen en een veel CO2-vriendelijkere, alsook veiligere methode tijdens inspecties van hoogspanningsleidingen. Toch dienen we rekening te houden met een zeer belangrijke kantlijn:

 

Drones vormen niet altijd de beste oplossing voor een bepaalde opdracht, maar ook dan kunnen we u verder helpen met behulp van bijvoorbeeld klassieke landmeetkunde of 3D laserscanning!

 

Zo kunt u met een gerust hart bij ons komen aankloppen, en er zeker van zijn dat wij de opdracht op de best mogelijke manier zullen uitvoeren.

 

Ons team bestaat uit dronepiloten die over een EU licentie beschikken. Zo kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten legaal uitvoeren binnen het wettelijk kader.  Al onze piloten beschikken ook over een relevante professionele achtergrond zoals landmeter, werfleider, thermograaf, … en worden naargelang van de opdracht en hun overeenstemmende ervaring ingezet.

VTOL Drone Marlyn in action
landmeter en drone piloot
drone inspectie van een dak en schoorsteen

Onze drone piloten

Een klein team van piloten, met elk hun eigen expertise.
Landmeter & Drone-piloot

Vanden Avenne Guillaume

Expertise: Fotogrammetrie & Inspecties

Drone-Piloot & Technicus

Zeger Borremans

Expertise: thermografie en inspecties

Werfleiding

Tom De Moor

Expertise: Bouw en werfopvolging

Onze Drone Diensten

Contacteer ons gerust als u vragen heeft over onze dienstverlening.

  Naam verplicht

  Email verplicht

  Bericht

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verstuur”

  × Hoe kan ik je helpen?